Disclaimer

DISCLAIMER
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. ETB-BISLIFE is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die onverhoopt zou kunnen ontstaan door het gebruik maken van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van de website kunnen voorts op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

EXTERNE LINKS
Deze website bevat links naar websites die niet door ETB-BISLIFE worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend voor uw informatie toegevoegd. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. ETB-BISLIFE controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk zijn voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. Een link naar deze websites betekent niet dat ETB-BISLIFE specifieke producten of diensten die op deze sites staan aanbeveelt.

VIRUSSEN EN VEILIGHEID
De website van ETB-BISLIFE wordt regelmatig gecontroleerd op computervirussen. Echter, de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas nimmer worden gegarandeerd.