Actueel

ETB-BISLIFE is voor de locatie Beverwijk op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker afdeling Cornea 24 uur per week

25-03-2021

ETB-BISLIFE is een multi tissue center dat zich richt op de opslag, bewerking, distributie en bemiddeling van gedoneerd menselijk weefsel voor transplantatie doeleinden. Hiertoe werkt zij nauw samen met een groot aantal academische en perifere ziekenhuizen, de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS), weefselinstellingen, weefselbanken en laboratoria in Nederland en het buitenland. ETB-BISLIFE is een organisatie zonder winstoogmerk.

De afdeling Cornea beoordeelt hoornvliezen op de bruikbaarheid voor een cornea transplantatie. Dit alles gebeurt volgens strikte regels en werkmethoden om kwaliteit en veiligheid van het weefsel te garanderen. De afdeling Cornea bestaat uit een team van 9 analisten, 2 medewerkers allocatie en een administratief medewerker. Wegens uitbreiding van de werkzaamheden van het team, is er behoefte aan extra administratieve ondersteuning.

Lees verder